Rastaplas Festival voegt Marcus Gad toe aan line up

Rijzende ster Marcus Gad komt naar het Rastaplas Festival in Zoetermeer. De zanger komt met zijn eigen band ‘Tribe’.
Vrijheidsstrijder Marcus Gad groeide op in Nieuw-Caledonië , een eiland in het midden van de stille oceaan en is vanaf zijn 15e intens met muziek bezig. Met zijn geweldige stem brengt hij ons een inspirerende mix van spirituele reggae, dub, soul, hip hop, R&B en diverse inheemse klanken. Rastaplas Festival valt dit jaar op vrijdag 14 juli en zaterdag 15 juli. Marcus Gad zal op vrijdagavond om 20.30 uur optreden.
De komende weken zullen er ongetwijfeld meer artiesten aangekondigd gaan worden. Hou onze site in de gaten voor meer informatie!

Marcus Gad startte op zijn vijftiende met zingen en gitaarspelen. Hij debuteerde in 2017 met het full album ‘Chanting’. In 2020 volgde ‘Rhythm of Serenity’ en een jaar later verscheen het lockdown project ‘Brave New World’, een samenwerking met de Parijse beatmaker TAMAL. Vorige maand 2023 verscheen zijn nieuwste album ‘Ready For Battle’. Op die nieuwe plaat, en ook live, wordt Marcus Gad ondersteund door zijn band Tribe. Marcus en zijn band speelden afgelopen jaar al op verschillende festivals als Reggae Geel, Couleur Cafe, Rototom, Sun Ska en Summerjam. En dan nu ook op ons mooie Rastaplas festival!

WEB: Marcus Gad @ Rastaplas

Facebook
Twitter
WhatsApp