Reggae Geel start Early Birds verkoop op 26 april

Reggae Geel begint op 26 april met de verkoop van Early Birds tickets. Op die datum komt het oudste reggae festival van Europa ook met een gloednieuwe website. Vele fans kijken reikhalzend uit naar de bekendmaking van de line-up. Dit zal niet lang meer op zich laten wachten. Reggae Geel wordt traditioneel georganiseerd in het eerste weekend van augustus. Dit jaar valt het festival dus op 4 en 5 augustus.

Reggae Geel is een jaarlijks muziekfestival dat plaatsvindt in de stad Geel, België. Het festival bestaat al sinds 1978 en wordt algemeen beschouwd als een van de beste reggaefestivals in Europa. Het trekt elk jaar duizenden muziekliefhebbers van over de hele wereld en bevat enkele van de grootste namen in de reggaemuziekindustrie.

Naast de muziek staat Reggae Geel bekend om zijn levendige en gemoedelijke sfeer. Het festival vindt plaats in een prachtige natuurlijke omgeving, omgeven door weelderige groene bossen, en het publiek is altijd gevuld met positieve energie en goede vibes. Het festival trekt mensen van alle leeftijden, van tieners tot doorgewinterde reggaefans, en iedereen is verenigd door hun liefde voor muziek en de positieve vibes van het festival.

Over het algemeen is Reggae Geel een must-visit festival voor elke reggaefan. De gevarieerde line-up, prachtige natuurlijke omgeving en vriendelijke sfeer maken het een echt unieke en onvergetelijke ervaring. Of je nu een doorgewinterde reggaefan bent of gewoon op zoek bent naar een leuk en positief muziekfestival, Reggae Geel levert het zeker.

WEB: Reggae Geel -Early Birds – august 4th & 5th

Facebook
Twitter
WhatsApp