Reggae Geel duurt in 2024 twee dagen en begint vrijdagmiddag

Het Belgische reggae festival Reggae Geel zal dit jaar voor het eerst 2 volledig dagen duren. Het festival begint dit jaar al op vrijdagmiddag om 12.00 uur. Reggae Geel zal dit jaar worden georganiseerd door een vernieuwde organisatie. De pioniers van het eerste uur namen vorig jaar afscheid en gaven het stokje over. Wij zijn dan ook zeer benieuwd wat dit voor het Reggae Geel festival zal betekenen. Dit is in ieder geval een mooie eerste stap wat ons betreft. Hou onze site in de gaten voor meer informatie over kaartverkoop en artiesten.

Reggae Geel is een internationaal gerenommeerd reggaefestival dat jaarlijks plaatsvindt in Geel, België. Dit festival, opgericht in 1978, trekt muziekliefhebbers van over de hele wereld. Het staat bekend om zijn ongelooflijke line-up met topartiesten uit de reggaescene, waaronder zowel gevestigde namen als opkomende talenten. Het evenement biedt niet alleen geweldige muziek, maar ook een sfeer van samenhorigheid en positiviteit. Bezoekers kunnen genieten van verschillende podia met diverse reggaestijlen, van roots reggae tot dancehall en dub.

Seedsman - Cannabis Super Store

Naast de muzikale hoogtepunten biedt Reggae Geel ook een scala aan activiteiten, zoals workshops, kunsttentoonstellingen en kraampjes met eten en ambachtelijke waren. Het is een viering van cultuur en gemeenschap, waar mensen van alle achtergronden samenkomen om te dansen, te genieten en zich te laten inspireren door de kracht van reggaemuziek.

Het festival heeft een sterke reputatie opgebouwd dankzij zijn toewijding aan kwalitatieve acts, een vriendelijke sfeer en een diepgewortelde liefde voor reggae. Reggae Geel blijft een essentiële ervaring voor liefhebbers van dit genre, en het blijft jaar na jaar een bruisend festival vol positieve energie.

WWW: Reggae Geel 2024 – Europe’s Oldest Reggae Festival
FB: Reggae Geel 2024

Facebook
Twitter
WhatsApp