‘King Shiloh Soundsystem traditiegetrouw aanwezig tijdens Reggae Lake’

King Shiloh Soundsystem zal traditiegetrouw aanwezig zijn bij Reggae Lake Festival. Dit gaf Bredda Neil aan tijdens hun wekelijkse online radio show ‘Healing of the Nations #105. De Amsterdamse sound kan simpelweg niet ontbreken tijdens deze thuiswedstrijd. Op 20 en 21 augustus zal het Gaasperpark in Amsterdam veranderen in een heus reggae paradijs. Reggae Lake kondigde eerder al artiesten aan als: Burning Spear, Morgan Heritage, Koffee en Sean Paul. Vooral de terugkeer naar Nederland van levende legende Burning Spear zal voor veel ontroering gaan zorgen.

Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2022 is het Reggae Lake Festival er weer! Met 6 area’s het grootste en een van de leukste reggae festival van Nederland in Amsterdam. Van de grootste internationale reggae en dancehall sterren tot live reggae bands uit Nederland. Van een dancehall party stage tot een grote dub soundsystem area. Lekker relaxen in de reggae chill en lounge area, Surinaamse of Jamaicaanse BBQ eten of swingen op de afrobeach.
Het kan allemaal op Reggae lake!
Koop nu je tickets hieronder!

P.S. Kaartjes gekocht in 2020 en 2021 blijven geldig voor dit jaar. Hierdoor zijn er wel minder kaarten beschikbaar dit jaar dan normaal. Wacht dus niet en koop snel je kaarten voordat je te laat bent!

Facebook King Shiloh Reggae Lake >>

Facebook
Twitter
WhatsApp