Reggae Lake Festival in 2024 op 17 & 18 augustus

reggae lake festival amsterdam


Reggae Lake Festival vindt in 2024 plaats in het weekend van 17 en 18 augustus. Het prachtige Gaasperpark wordt voor een weekend omgetoverd tot een waar paradijs voor de liefhebbers. Het festival biedt doorgaans een gevarieerd programma met internationaal gerenommeerde reggae-artiesten bands en DJ’s. Reggaeliefhebbers van over de hele wereld komen naar Amsterdam. De podia zijn vaak zo geplaatst dat ze uitkijken over het meer. Dit creëert schilderachtige setting creëert om van muziek en goede vibes te genieten.

De specialist in alles wat met muziek te maken heeft


Het Reggae Lake Festival streeft ernaar een positieve en inclusieve sfeer te creëren. Het festival verspreidt de boodschap van eenheid en vrede die vaak is geassocieerd met reggaemuziek. Het is een viering van cultuur, muziek en verbondenheid in het hart van Amsterdam. Naast de muziek biedt het festival diverse activiteiten, waaronder eetkraampjes met een breed scala aan internationale keukens, kraampjes met ambachtelijke producten en gebieden waar je kunt ontspannen en socializen. Bezoekers kunnen zich onderdompelen in de relaxte sfeer, dansen op de ritmes van reggae en genieten van de gezelligheid met medemuziekliefhebbers.

Het Reggae Lake Festival in Amsterdam is een levendig evenement dat gewijd is aan de viering van reggaemuziek. Het festival vindt jaarlijks plaats in de zomer. Meestal in het Gaasperpark in het zuidoostelijke deel van Amsterdam, dat omringd is door een prachtige natuurlijke omgeving.

WWW: Reggae Lake Festival | Reggae Festival Amsterdam
FB: Reggae Lake Festival 2024

Facebook
Twitter
WhatsApp