Reggae Lake presenteert Max Romeo als vervanger van Black Uhuru

Amsterdam, 17 aug 2022 – Reggae Lake Festival is verheugd met de booking van Max Romeo. Hiermee heeft het festival een waardige vervanger gevonden voor Black Uhuru. Black Uhuru heeft ter elfder ure haar Europese tour moeten afzeggen. Enkele leden hebben geen visa voor Engeland gekregen.

Dancehall ster Elephant Man heeft ook afgezegd. Wegens ziekte moet hij geopereerd worden aan zijn knie. Voor hem wordt nog naar een geschikte vervanger gezocht. Meer informatie zal snel volgen. Met ‘mister One Step Forward, 2 steps backwards’,_ Max Romeo is de line up van de zondag weer ijzersterk. Ook de Rootsriders, Collie Buddz, Gentleman en Sean Paul zullen optreden. Op de bijna uitverkochte zaterdag staan o.a Koffee, Morgan Heritage. En natuurlijk de levende legende Burning Spear op het Reggae Lake podium.

Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2022 is het Reggae Lake Festival er weer! Met 6 area’s het grootste en een van de leukste reggae festival van Nederland in Amsterdam. Van de grootste internationale reggae en dancehall sterren tot live reggae bands uit Nederland. Van een dancehall party stage tot een grote dub soundsystem area. Lekker relaxen in de reggae chill en lounge area, Surinaamse of Jamaicaanse BBQ eten of swingen op de afrobeach.

Website: Reggae Lake Festival | Reggae Festival Amsterdam >
Facebook: Reggae Lake Max Romeo >

Facebook
Twitter
WhatsApp