Reggae Sundance kondigt indoor winter editie aan in 2023!

EINDHOVEN – Er komt een Reggae Sundance winter editie! Het reggae festival beleefde afgelopen zaterdag een heerlijke zonovergoten terugkeer naar haar roots. Het festival werd georganiseerd aan de Karpendonkse Plassen in Eindhoven. Artiesten als Alpha Blondy, Queen Ifrica, Stonebwoy, Groundation, The Abyssinians en The Skatalites traden op op het hoofdpodium. Tippy (I Grade Dub) en Kumar brachten een ode aan Midnite / Akae Beka zanger Vaughn Benjamin. Tussendoor verzorgde de selecta’s van Food Bass Shelter Soundsystem voor de muzikale omlijsting.

Wat ons betreft een zeer geslaagde editie die naar meer smaakt. Kort na het festival kondigde de organisatie aan er net zo over te denken. In Februari 2023 zal er een indoor winter editie plaatsvinden van Reggae Sundance. Hou deze site in de gaten voor updates omtrent line up en locatie. Wij kijken er in ieder geval al erg naar uit!

REGGAE SUNDANCE: “Met het stuifzand nog in onze oren, nog nagenietend van een fantastische editie van Reggae Sundance kijken we nu al weer naar volgend jaar. Maar voordat we naar de 18e editie van Sundance beginnen, gaan we ons eerst richten op de wintereditie in februari. Om de koude maanden wat op te warmen, zeg maar… “

Website: Reggae Sundance Winter editie >
Facebook: Reggae Sundance Februari 2023 >

Facebook
Twitter
WhatsApp