Reggae Rotterdam viert dit jaar 5 jarig jubileum

Dit jaar bestaat het Reggae Rotterdam festival 5 jaar en dat gaan ze vieren in Ahoy! Dus pakken we dit jaar groots uit op een nieuwe locatie…tromgeroffel…. Ahoy, Rotterdam! We vieren onze verjaardag bij Ahoy zowel binnen als buiten! 

Verjaardagsfeestje
Wie jarig is trakteert en daarom hebben we dit jaar extra veel verassingen en cadeautjes voor jullie in petto. Speciaal voor onze verjaardag vieren feest! Op zaterdag 29 juli 2023 pakken we groots uit. Het festival vindt zoals jullie van ons gewend zijn plaats met grootste nationale en internationale (reggae) artiesten. Op de Red stage heerlijke reggae vibes, lekker shaken op de Yellow stage en op het derde podium – de Green stage – vieren we dit jaar wederom de liefde! En uiteraard nog veel en veel meer! Dus houd onze socials in de gaten voor alle verrassingen.

Samen staan we sterk!
Het festival doen we samen en jullie mening is erg belangrijk voor ons. Op die manier kunnen we Reggae Rotterdam nog beter en nog mooier kunnen maken. We hebben dan ook naar jullie feedback geluisterd en daarom de keuze gemaakt om Ahoy als locatie te kiezen. Nu kunnen we groter uitpakken en iedereen goed bedienen. Dus beloven we bij deze.. nooit meer lange rijen!

Met 54.000+ m² aan faciliteiten zijn er bij Ahoy nog meer bar punten beschikbaar dan normaal, komt er een groter foodcourt met extra veel foodtrucks (met gerechten uit alle windstreken van de wereld), is er op het buiten terrein een grote BBQ area aanwezig én gaan we voor de ultieme reggae beleving qua aankleding en entertainment. Ook gaan we dit jaar groener, werken we niet meer met plastic betaalmunten en gaan we volledig over op PIN ONLY. Zoals beloofd zal alles hierdoor ook sneller verlopen en krijgt iedereen de tijd om meer te genieten van de heerlijke reggae vibes.

Let op: (er is maar 1 cash punt om fysieke euros in te wisselen voor een debit card, dus raden we iedereen aan om met pin te betalen op het festival om te voorkomen dat bij het cash punt alsnog een rij ontstaat.)

Kids Gratis

Kids hebben nog steeds gratis entree.
Het Reggae Rotterdam festival is zoals altijd een festival voor iedereen, jong en oud. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. En net als bij de vorige editie is er speciaal voor de kleine reggae liefhebbers onder ons een XXL speeltuin, schommels, glijbaan, schminken, spelletjes, ballonnen en veel meer aanwezig.

Last but not least…
Ook hebben we een mega grote chill area op het buiten terrein waar jij en je vrienden of familie wederom kunnen relaxen van alle reggae vibes. Kortom, Ahoy wordt een grote rode, gele en groene reggae oase!

Dus zet zaterdag 29 juli maar alvast in de agenda, want het Reggae Rotterdam festival 2023 beloofd weer een waanzinnige en mega feestelijke editie te worden! (Reggae Rotterdam)

WEB: Reggae Rotterdam – Festival (reggaefestival.nl)
FB: Reggae Rotterdam Festival

Facebook
Twitter
WhatsApp