Reggae Rotterdam bedankt bezoekers voor liefde, geduld en good vibes

Reggae Rotterdam bedankt haar bezoekers. Na twee jaar covid maakte het festival dankzij jullie wederom een enorme groei. Het was dan ook voor de 4e editie op rij volledig uitverkocht. Reggae Rotterdam 2022 trok vele bezoekers naar het Kralingse Bos en is met enkele schoonheidsfouten alsnog een geslaagd festival.

Wij waarderen jullie geduld wat de lange rijen bij de munten en de barren betreft. Jullie zijn hier chill mee omgegaan. Dank jullie wel! Dit was een onprettige ervaring en wij hebben jullie feedback dan ook ter harte genomen. De kwestie is met onze partners en leveranciers besproken. Daarom kunnen wij jullie nu al garanderen dat de munten volgend jaar verdwijnen en er aan de bar slechts met pin betaald kan worden. Ondanks het tekort aan personeel door covid zetten wij de volgende editie twee keer zoveel barren en personeel in.

Om iedereen voor het lange wachten tegemoet te komen, willen wij jullie graag de mogelijkheid geven om de komende twee weken de early bird tickets tegen een gereduceerde prijs te bemachtigen. Wij hebben daarom nu de eerste tickets online met €10,- korting voor het Reggae Rotterdam festival 2023. Dit geldt slechts voor de early bird ticket van **€35,- **excl. servicekosten. Hierna zijn de tickets €45,- excl. servicekosten.

Verder vonden wij het festival geslaagd en zat de sfeer er lekker in. Ook dit jaar hebben de artiesten weer keihard gerockt! Iedereen werd mee terug in de tijd genomen door een mega sterke performance van de style diva Grace jones. De altijd gouden hits van de one and only UB40 die met een live orkest. Zij zongen legendarische hits zoals ‘Red Red Wine’ en ‘Falling In Love With You’. Gyptian bracht één van z’n meest energieke optredens ooit en op de One Love stage gaven Third World, Boy G Mendes, Etana en Alborosie een intens liefdevolle performance en gaven ze het publiek het gevoel dat we een waren… het echte one love beach gevoel.

Reggae is een muziekgenre met zóveel diepgang in cultuur, politiek en geschiedenis. Wij zijn in 2017 gestart met als doel het enorm veranderende reggae naar deze tijd te trekken en dat op een professionele manier voor iedereen toegankelijk te maken. Om jullie als bezoekers van verschillende leeftijden en achtergronden vervolgens dezelfde hits te horen meezingen met de telefoons hoog in lucht… Ja, dan zijn wij meer dan dankbaar voor deze geslaagde dag! Wij zijn ongelooflijk trots op wat wij na twee zware covid jaren afgelopen zaterdag met elkaar hebben neergezet, maar wij zijn er nog niet. Zoals Bob Barley altijd zei: “Everything’s Gonna Be Alright!”

Volgend jaar bestaat Reggae Rotterdam festival 5 jaar en is het tijd voor feest! Dan pakken wij groots uit en… wie jarig is trakteert! Dus verwacht een jaar vol met reggae, verrassingen en heeeeel veel liefde. Daarnaast willen wij Ms Lauryn Hill, Sean Paul en Shaggy volgend jaar naar Rotterdam halen en wij hopen dit weer samen met jullie te kunnen doen. (Bron: Reggae Rotterdam)

Website: Reggae Rotterdam >

Facebook
Twitter
WhatsApp