Reggae Madness Festival in oktober met Jah Mason & Jahvolution

Zondag 2 oktober is het tijd voor het Reggae Madness Festival met Jah Mason en Jahvolution. Dat betekent live muziek van de beste reggaebands, lekker eten en grote artiesten uit Jamaica live on stage! Kom gezellig langs en je zal je niet vervelen als de international generals de lekkerste reggae & dancehall music voor jullie draaien! We gaan de venue omtoveren om jullie de beste reggaevibes te geven. Be on the lookout! Er komen nog een aantal verassingen en acties aan!

Naast Jah Mason en Jahvolution valt er nog genoeg te genieten. De One Revolution Band zal optreden, net als Ibex Komodo & The Fyah Roots Band. De Fiyah Nation Band zal een eerbetoon brengen aan de reggae legendes. Last but not least zal er ook nog een mystery artist uit Jamaica aangekondigd worden. Het festival vindt plaats in de Q-Factory in Amsterdam. Entree kost 25 euro.

Q-Factory is een ontmoetingsplek voor iedereen met een hart voor muziek. Het staat bekend als een inspirerende, aantrekkelijke omgeving; een professionele creatieve hub. Creatieve ondernemers vinden er de ruimte om te innoveren; gevestigde bedrijven komen er voor de ambitieuze energie.

Line-up:

INTERNATIONAL GENERALS
ONE REVOLUTION BAND
FIYAH NATION tribute to our legends
IBEX KOMODO and the FYAH ROOTS BAND
JAH MASON 🇯🇲 backed by JAHVOLUTION
MYSTERY ARTIST 🇯🇲 Open: 20:00

FB: Reggae Madness Jah Mason >
Website: Q-Factory, Amsterdam >

Facebook
Twitter
WhatsApp