Reggae Rotterdam Festival start direct Early Bird ticketverkoop voor 2023

Na de uitverkochte editie afgelopen zomer gaat Reggae Rotterdam Festival direct van start met de Early Bird tickterverkoop voor 2023! Klik hier voor meer informatie>

Organisatie: “Reggae is een muziekgenre met zóveel diepgang in cultuur, politiek en geschiedenis. Wij zijn in 2017 gestart met als doel het enorm veranderende reggae naar deze tijd te trekken en dat op een professionele manier voor iedereen toegankelijk te maken. Om jullie als bezoekers van verschillende leeftijden en achtergronden vervolgens dezelfde hits te horen meezingen met de telefoons hoog in lucht… Ja, dan zijn wij meer dan dankbaar voor deze geslaagde dag! Wij zijn ongelooflijk trots op wat wij na twee zware covid jaren afgelopen zaterdag met elkaar hebben neergezet, maar wij zijn er nog niet. Zoals bob marley altijd zei: “Everything’s Gonna Be Alright!”

Volgend jaar bestaat Reggae Rotterdam festival 5 jaar en is het tijd voor feest! Dan pakken wij groots uit en… wie jarig is trakteert! Dus verwacht een jaar vol met reggae, verrassingen en heeeeel veel liefde. Daarnaast willen wij Miss Lauryn Hill, Sean Paul en Shaggy volgend jaar naar Rotterdam halen en wij hopen dit weer samen met jullie te kunnen doen. Reggae Rotterdam 2022 was zonder jullie niet mogelijk geweest. Wij zijn jullie dan ook ontzettend dankbaar voor het bezoek, de feedback, het vertrouwen en de enorme liefde. Dankzij jullie hebben wij dit jaar wederom gezamenlijk een prachtig festival neergezet.Op naar Reggae Rotterdam 2023!”

Facebook
Twitter
WhatsApp