Sister Nancy naar Reggae Rotterdam in Ahoy

BAM BAM! Reggae Rotterdam voegt Sister Nancy toe aan de line up. Zaterdag 29 juli zal zij het podium betreden in Ahoy. Geboren als Nancy Campbell, begon Sister Nancy al op jonge leeftijd haar passie voor muziek te ontdekken. Ze werd geïnspireerd door Jamaicaanse reggaelegendes zoals Bob Marley, Peter Tosh en Dennis Brown. Deze artiesten beïnvloedden in haar muzikale reis. Met haar unieke stemgeluid en haar vermogen om diepgaande boodschappen over te brengen, werd ze al snel een opvallende persoonlijkheid binnen de reggaescene.

Naast haar succesvolle muziekcarrière is Sister Nancy ook een voorvechter van sociale rechtvaardigheid en positieve verandering. Ze zet zich actief in voor goede doelen en ondersteunt initiatieven die streven naar gelijke kansen en empowerment van gemarginaliseerde gemeenschappen. Haar toewijding aan sociale rechtvaardigheid weerspiegelt zich ook in haar muziek. Hierin komt ze vaak op voor de stemlozen en degenen die het meest getroffen worden door onrechtvaardigheid.

Sister Nancy is een ware pionier en een inspiratiebron voor zowel artiesten als fans. Met haar krachtige stem, boeiende teksten en ontembare geest blijft ze de wereld veroveren met haar reggaemuziek. Haar nalatenschap als de “Reggae Queen” zal nog vele generaties blijven voortleven en haar invloed op de muziekwereld zal nooit vervagen. Volg onze site voor de komende aankondigen van Reggae Rotterdam Festival.

WEB: Reggae Rotterdam – Sister Nancy
FB: Reggae Rotterdam Sister Nancy

Facebook
Twitter
WhatsApp