SOJA keert terug naar Paradiso op dinsdag 27 juni

De Amerikaanse reggaegroep SOJA keert terug naar Paradiso in Amsterdam. Zij komen voor een concert op dinsdag 27 juni 2023. Hun laatste album ‘Beauty in the Silence’ ontving een Grammy voor ‘Best Reggae Album’. SOJA werkte voor deze plaat samen met bekende namen uit de reggae wereld zoals UB40 en Slightly Stoopid. Tickets voor het concert zijn verkrijgbaar via www.paradiso.nl.

Het Amerikaanse achtkoppige collectief SOJA is in twintig jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste rootsreggae bands ter wereld. SOJA, afkorting voor Soldiers Of Jah Army, heeft met hun meest recente album een Grammy gewonnen, heeft miljoenen volgers online en speelt headlineshows op ieder continent. Hoewel er veel tijd is verstreken en de band groter is geworden, willen ze de hechte gemeenschapssfeer blijven uitdragen van hun begintijd in een kleine kelder in Washington, de plek waar ze hun eerste muzikale ideeën uitwisselden en hechte vriendschap ontstond.

Op hun laatste album ‘Beauty in the Silence’ werkten ze samen met bekende namen uit de reggae wereld zoals UB40, Slightly Stoopid, Stick Figure en Dirty Heads. SOJA mocht voor deze plaat de Grammy ‘Best Reggae Album’ in ontvangst nemen.

SOJA
Dinsdag 27 juni 2023
Paradiso Amsterdam
Deuren open: 19.00 uur
Aanvang: 20.30 uur

Tickets zijn verkrijgbaar voor €32,50 (inclusief servicekosten, exclusief Paradiso lidmaatschap).

WEB: SOJA Paradiso Amsterdam

Facebook
Twitter
WhatsApp