Steel Pulse treedt op tijdens Reggae Lake Festival

Reggae Lake heeft Steel Pulse aangekondigd voor aankomende editie. De iconische Britse reggae formatie is de eerste naam voor de line-up. Steel Pulse zal op zaterdag 19 augustus optreden op de Main Stage. De band is in 1975 opgericht in Birmingham. Ze staan bekend om hun politiek bewuste teksten en hun inzet voor sociale rechtvaardigheid. In 1986 won Steel Pulse een Grammy Award voor het album “Babylon the Bandit”. Ze hebben ook talloze andere prijzen en erkenningen ontvangen. Meerdere Reggae Music Awards en een plek in de Birmingham Music Walk of Fame.

Steel Pulse heeft door de jaren heen talloze veranderingen in de bandbezetting doorgemaakt. De band blijft tot op de dag van vandaag succesvol toeren en opnemen. Hun meest recente album, “Mass Manipulation”, kwam uit in 2019. Als een van de meest toegewijde en invloedrijke reggaebands ooit, blijft Steel Pulse een inspiratiebron voor fans en artiesten over de hele wereld. Ze zijn een onmisbaar onderdeel van de geschiedenis van de reggaemuziek.Tot op de dag van vandaag blijven zij relevant en actief. Hou onze site in de gaten voor updates omtrent Reggae Lake Festival 2023.

Reggae Lake: “Reggae Lake Festival is back in 2023! Het leukste en grootste Reggae Festival van Nederland. 19 & 20 augustus Gaasperpark Amsterdam – 6 stages”

WEB: https://reggaelake.nl/
FB: Steel Pulse Reggae Lake Festival

Facebook
Twitter
WhatsApp