Bare Jams (UK) brengt mix van Reggae, Dub, Soul en Pop naar Paradiso

AMSTERDAM – Bare Jams is een Britse formatie die een vrolijke en aanstekelijke mix van reggae, dub, soul en pop brengt. In september komen zij de zomer nog even verlengen met een heerlijk optreden in Paradiso, Amsterdam. De band ontstond in 2011 en bestond toen uit twee vrienden. Inmiddels is de band uitgegroeid tot een zes-koppige formatie die op festivals als Glastonbury, MadNes en Surfana heeft gespeeld.

De band toert constant de hele wereld over en doet nu dus ook Amsterdam aan. In 2020 bracht de band hun debut album uit. Het album heeft de titel: ‘THIS ‘N’ THAT’. Op zondag 11 september komt Bare Jams naar Paradiso in Amsterdam voor een heerlijk optreden. De zaal gaat open om 19.30 en de avond duurt tot 22.30 uur, entree kost €9,50-.

Paradiso zet weer vol in op reggae na de vreselijke corona periode. De komende maanden staan er al een aantal zeer aantrekkelijke shows gepland in Amsterdam. Zo komt Dreadzone (UK) inclusief Earl16 op 15 juli naar Paradiso. Ziggy Marley brengt twee keer een eerbetoon aan zijn vader (29 & 30 juni). Op 4 en 5 augustus staat Damian Marley in Paradiso. Ongetwijfeld gaat er nog het een en ander bijkomen. Hou onze site goed in de gaten voor updates.

Facebook Bare Jams Paradiso Amsterdam >

Facebook
Twitter
WhatsApp