Ziggy Marley brengt twee keer eerbetoon aan zijn vader naar Paradiso

Op woensdag 29 en donderdag 30 juni staat Ziggy Marly in Paradiso. Hij zal een eerbetoon brengen aan zijn vader Bob Marley. Tijdens deze show brengt de oudste zoon van Bob Marley een eerbetoon aan het werk van zijn vader. Dat de muziek in zijn bloed zit werd snel duidelijk. Ziggy leerde op jonge leeftijd drummen en gitaarspelen en begon op jonge leeftijd met optreden. Op 28 juni zal Ziggy Marley overigens nog een derde optreden verzorgen in de Anciennes in Brussel.

Hij heeft zowel solo als onderdeel van the Melody Makers succes. Ziggy Marley won meerdere Grammy’s en met zijn eigen platenlabel Ghetto Youths United zet hij zich in voor de nieuwe generatie reggaemuzikanten. Tijdens A LIVE TRIBUTE TO HIS FATHER, zal Ziggy in de voetsporen van zijn vader treden. Ziggy zal de Paradiso trakteren op het legendarische oeuvre van Bob Marley.

David Nesta “Ziggy” Marley (geboren 17 oktober 1968) is een Jamaicaanse muzikant en filantroop. Hij is de zoon van reggae-icoon Bob Marley en Rita Marley. Hij leidde de familieband Ziggy Marley and the Melody Makers, met wie hij acht studioalbums uitbracht. Ziggy Marley heeft ook zeven solo-albums uitgebracht. Marley is een achtvoudig Grammy Award-winnaar en een Daytime Emmy Award-ontvanger.

Facebook Ziggy Marley Paradiso >

Facebook
Twitter
WhatsApp