Chezidek & Tuffsoundband naar P60 in Amstelveen

Chezidek komt met de Tuffsoundband in de P60 in Amstelveen! Deze avond komt tot stand door een samenwerking tussen P60 en ZenSocial productions. Gezamenlijk organiseerden zij al de nodige reggae events. Chezidek begon zijn muzikale carrière in de jaren 90 en brak in de vroege jaren 2000 door met zijn debuutalbum “Harvest Time”. Dit album werd goed ontvangen in zowel Jamaica als internationaal en vestigde zijn reputatie als een opkomende reggae-ster. Zijn muziek staat bekend om zijn diepgaande en spirituele boodschappen, vaak gericht op maatschappelijke kwesties, liefde en spirituele groei.

In de loop der jaren heeft Chezidek een loyale fanbase opgebouwd en blijft hij de reggaescene verrijken met zijn authentieke en diepgaande muziek. Zijn impact op de Jamaicaanse en internationale reggaecultuur blijft groeien, en hij blijft een inspiratiebron voor zowel opkomende als gevestigde artiesten in het genre. Met zijn tijdloze muziek zal Chezidek zeker nog vele jaren de harten van reggaefans blijven veroveren.

Een van de kenmerkende aspecten van Chezidek’s muziek is zijn kenmerkende stemgeluid, dat zowel rauw als soulvol is. Zijn nummers zoals “Call Pon Dem” en “Inna Di Road” hebben een blijvende indruk achtergelaten op reggae-liefhebbers over de hele wereld. Hij heeft samengewerkt met gerenommeerde reggae-producenten en artiesten, waaronder Sly & Robbie en Damian Marley.

WEB: Chezidek & The Tuffsoundband | P60
FB: Chezidek & The Tuffsoundband | P60 Amstelveen

Facebook
Twitter
WhatsApp