Eerste acts voor Reggae Jam festival 2022 in Bersenbrück zijn bekend!

Jah Mason heeft op social media bekendgemaakt te gaan optreden tijdens Reggae Jam festival 2022. De Jamaicaanse reggae artiest is onderdeel van de eerste lading namen. Naast Jah Mason zullen Richie Spice, Jesse Royal, Jah Sun, Clinton Fearon, Sophia Brown, Mortimer, Jo Mersa Marley, Turbulence en Nkulee Dube naar Bernsebrück komen deze zomer. ReggaeJam zelf heeft dit overigens nog niet bevestigd maar volgens Nevastopbooking zijn dit de eerste namen. Het ReggaeJam festival vindt dit jaar plaats tijdens het weekend van 29 tot en met 31 juli. Het evenement zal traditie getrouw plaatsvinden in het Klosterpark van Bernsebrück.

Een keer per jaar wordt het Duitse stadje Bersenbrück het middelpunt van de internationale reggaescene. Begin augustus maken fans van over de hele wereld een tocht naar het kloosterpark. Zij maken daar deel uit van een van de beste reggaefestivals aan de andere kant van het Caribisch gebied. Twaalf keer op rij is Reggae Jam Festival verkozen tot nummer één van de beste festivals. Dit was door de lezers van het belangrijkste en grootste Europese genretijdschrift “Riddim”.

Tot wel 15.000 fans vieren drie dagen lang vreedzaam en onbezorgd hun favoriete muziek. Direct achter de poorten van het stadje verandert een weiland in een geïmproviseerde tentenstad. Het rustige Bersenbrück wordt bezocht door een kleurrijke groep illustere paradijsvogels. Tot grote vreugde van de Bersenbrückers slenteren ze graag op zondagwandelingen over het festivalterrein of de camping. Ze kletsen hier en daar met de hippie uit Holland of de Rasta uit Regensburg. Ze laten zich betoveren door het hypnotiserende ritme van de Senegalese Djembe-drummers. (bron: Reggae Jam Festival 2022)

Bron: Nevastopbooking Reggae Jam festival 2022 facebook >

Facebook
Twitter
WhatsApp