Reggae Central: ‘Tribute to Gregory Isaacs’ door Glenny Wijngart

Glenny (Wijngart) & The Rude Cut Band komen met hun Tribute to Gregory Isaacs naar Dordrecht. Tijdens een nieuwe editie van Reggae Central zullen zij op zaterdag 18 februari een live optreden verzorgen. Een klasse eerbetoon aan een reggae icoon. Glenny Wijngart en de Rude Cut Band zijn in staat om Gregory Isaacs weer heel even tot leven te brengen. De show begint om 20.30 uur en entree is helemaal gratis!

Gregory Isaacs is één van de grootste namen uit het oh zo rijke reggaeverleden. Al zijn grote hits komen voorbij in deze show. Spits je oren en laat je meeslepen naar de tijd waarin The Cool Ruler of The Lonely Lover, zoals hij ook werd genoemd, de hitlijsten regeerden. Laat de stem van Glenny Wijngart je terug in de tijd nemen. Sluit je ogen en waan je bij een concert van The Cool Ruler.

WEB: Tribute to Gregory Isaacs Popcentrale 2022
FB: Reggae Central: Glenny & The Rude Cut Band

De Popcentrale in Dordrecht is een productiehuis waarin jong creatief en ambitieus talent werkt aan de meest relevante ontwikkelingen op muziekgebied. Op deze maakplek wisselen ervaren muzikanten met jongere muzikanten ervaringen en kennis uit. Er onstaan nieuwe acts, stromingen en producties. (Bron: Popcentrale)

Facebook
Twitter
WhatsApp