Lila Iké eerste artiest voor Reggae Sundance 2023

Reggae Sundance kondigt de Jamaicaanse zangeres Lila Iké aan voor de aankomende editie. Lila Iké is een opkomende Jamaicaanse zangeres en songwriter. Zij staat bekend om haar unieke stem en haar vermogen om emotie te brengen in haar muziek. Iké is geboren en opgegroeid in Kingston, Jamaica. Ze is op jonge leeftijd beïnvloed door haar familie en hun liefde voor reggae- en rootsmuziek.

Sindsdien heeft de zangeres hard gewerkt aan haar muziek en is ze uitgegroeid tot een veelgeprezen artiest in de reggaescene. Haar unieke mix van reggae, soul en R&B is zowel herkenbaar als verfrissend. Ze is niet bang om maatschappelijke thema’s aan te kaarten in haar teksten.

Lila Iké is een artiest om in de gaten te houden. We kunnen niet wachten om meer muziek van haar te horen. Met haar uitstekende stem en haar vermogen om emoties over te brengen, is ze zeker op weg om een ​​grootse toekomst te hebben in de muziekindustrie.

Reggae Sundance wordt dit jaar wederom georganiseerd bij de Karpendonkse Plas in Eindhoven. Het festival vindt plaats op zaterdag 12 augustus. Het terrein gaat om 13.00 uur open. De verkoop van Early Bird tickets is sinds vandaag (01 februari) gestart. Vroege vogels konden zich op voorhand registreren voor extra korting op die tickets.

WEB: Reggae Sundance Festival
FB: Reggae Sundance – Lila Iké | Eindhoven

Facebook
Twitter
WhatsApp