Het reggae festivalseizoen start met Lowman Reggae & Ska festival

reggae ska festival aarle rixtel

Hou je van reggaemuziek, zomerse sfeer en gezelligheid? Kom dan op zaterdag 18 juni naar OJA aan de Schoolstraat te Aarle-Rixtel. Daar vindt vanaf 15.00 uur het enige echte Laarbeeks Lowman Reggae & Ska Festival plaats.

Programma

Lowman wordt geopend door Het Kingston Kwartet. Deze vier muzikanten willen de wereld opnieuw kennis laten maken met de jazzy kant van reggae.

Als tweede betreedt Rapha Pico het podium. Rapha Pico is multi-instrumentalist en zanger. Al op zeer jonge leeftijd raakte hij geïnspireerd door grootheden als Bob Marley en Peter Tosh. In 2013 nam hij zijn eerste EP ‘Roots’ op in de Tuff Gong-studio van Bob Marley in Kingston, Jamaica.

Het festival wordt afgesloten met E-Mann & Dreadless. Dreadless is een oudgediende in de Nederlandse reggae scene. Vorig jaar bestond de band 20 jaar en werkte in die tijd samen met verschillende Nederlandse en Internationale zangers. Sinds 2019 werkt Dreadless samen met E-mann. In 2020 hebben ze hun eerste CD ‘Contagious’ uitgebracht. Nu staan ze te trappelen om weer samen op het podium te staan en er een mooi feest van te maken. Optredens van E-Mann & Dreadless brengen je energie, actie, empowerment, spiritualiteit en motivatie. Het maakt niet uit op welk podium hij staat, E-Mann slaagt er overal in om een sfeer van verbondenheid te creëren. En dát voel je. Tussen de live-sets wordt de muziek verzorgd door DJ Skankie.

Kaartverkoop

Lowman vindt zaterdag 18 juni plaats van 15: 00 tot 10:00 uur met daarna een afterparty inside. Kaartjes kunnen gewoon aan de ingang worden gekocht vanaf aanvang festival voor slechts €5,-. Er is geen voorverkoop. Kinderen tot en met 15 jaar hebben gratis toegang. Voor meer informatie kijk op www.lowmanfestival.nl of facebook Lowman reggae/ska festival . Tot ziens, tot Lowman

Facebook
Twitter
WhatsApp