Nieuw-Zeelands reggae fenomeen Katchafire treedt op tijdens Rastaplas

Katchafire treedt op tijdens het Rastaplas Festival aan het Noord-Aa Strand in Zoetermeer. Afkomstig uit Kirikiriroa in Aotearoa (Hamilton in Nieuw-Zeeland) is KATCHAFIRE een wereldwijd fenomeen van rootsreggae geworden. De all Maori-reggaeband brengt hun pure klassieke geluid naar muziekliefhebbers over de hele wereld en levert een van de meest authentieke reggaeshows die er zijn. Ze kwamen niet uit privileges, ze hadden geen beroemde ouders; het waren ruige jongeren die hun leven hadden veranderd door reggaemuziek die zijn uitgegroeid tot nederige echtgenoten en vaders die nog steeds vreugde vinden en de liefde over de hele wereld verspreiden.

Na een afwezigheid van twee jaar door corona is het Rastaplas Festival weer helemaal terug. De organisatie kondigde eerder al internationale artiesten aan als Earl Sixteen, Horseman & Prince Fatty, Hollie Cook en Meta & The Cornerstones. Nederlandse acts als One Revolution Band en E-Mann & Dreadless treden ook op. Het Soundsystem strand word gehost door Pacha Mama Soundsystem (vrijdag) en King Shiloh Soundsystem (zaterdag).

Rastaplas: “2022 gaat volgens ons een top jaar worden want wij zijn in volle voorbereiding om er een waanzinnige editie van te maken. Internationale top acts het beste uit Nederland en natuurlijk de mooiste bezoekers ter wereld en dat zijn jullie zelf!! Komen jullie ook genieten van vette Sound Systems de aller dikste dubb, het mooie strand, en de beste sfeer die ons land rijk is op festival gebied. Dit jaar in plaats van Zaterdag en Zondag nu op Vrijdag en Zaterdag. Met als bonus een afterparty tot 03:00 s’nachts voor alle camping bezoekers.”

Katchafire Rastaplas Festival >>

Facebook
Twitter
WhatsApp