BoomShakalak organiseert Vega(n) Winter BBQ met Macka B

Ook deze winter organiseert BoomShakalak een vega/vegan winter BBQ in Nijmegen. Eregast (zo kun je het eigenlijk alleen maar noemen op een vega(n) winter BBQ) is Macka B en zijn liveband. De positieve rastaman komt met zijn Roots Ragga Band een live optreden verzorgen. Macka B brengt zijn boodschap op een sprankelende manier. Deze veteraan bracht inmiddels al 14 albums uit en ontelbare goedbekeken video’s. Zijn ‘Wha Meh Eat’ video’s op social media gingen viraal. De BBQ vindt plaats op woensdag 28 december en begint om 14 uur. De locatie is Waalhalla Centrum. Tickets kosten tussen 12 euro (NIGHT ONLY) en 21 euro (HELE DAG).

1 Month Vegan Challenge


Deze kerstvakantie komt Christopher MacFarlane (Macka B) dus met zijn Roots Ragga Band in een minivan uit de U.K. naar Nijmegen om jullie te vragen ‘Do you feel Irie!?’  ..dat wil je niet missen! De Muzikale omlijsting op deze dag zal worden gehost door Boom Shakalak en Willow Hifi Soundsystem. O.a. Dawn Panty zal haar heerlijke dansplaatjes te voorschijn toveren. Een Irie manier om het jaar mee af te sluiten!

WEB: Boomshakalak Macka B Winter BBQ ’22
FB: Boomshakalak Winter BBQ

BoomShakalak: “Neem je gezin mee, en nodig je vrienden uit. Fijne vibes vanaf 14:00 tot diep in de nacht, omdat het zo goed voelt om samen te zijn en dansen op de lekkerste reggae & dancehall. De hele middag fun voor de family met live reggae bands en activiteiten voor de kids. In het begin van de avond lekker BBQ’en onder het genot van een aantal bijzondere acts. Voor de nachtbrakers gaan we door tot diep in de nacht Boomshakalak Style.. En natuurlijk zijn je favo Boomshakalak-DJ’s van de partij en hebben we het top geluid van Willow Hifi!”

Facebook
Twitter
WhatsApp