Reggae Rotterdam Festival gaat vooralsnog niet door in 2023

Na een flinke lading klachten over de verloop van Reggae Rotterdam Festival in 2022 gaat de editie in 2023 voorlopig niet door. Door het grote aantal negatieve berichten besloot de organisatie van Rotterdam Festivals om Reggae Rotterdam geen plek te geven in 2023. De organisatie geeft aan stomverbaasd te zijn en dit voor de rechter uit te willen vechten. Bezoekers van het festival gaven onder andere aan soms wel een uur in de rij te staan voor een drankje. Er moest lang gewacht worden om munten te kopen en er werd ook geklaagd over het kleine aantal toiletten op het terrein.

In 2017 werd de eerste editie van het festival gehouden. Een groots reggae festival in Rotterdam zien wij zeker als een must. Het is helaas nooit echt tot een klik gekomen tussen de organisatie en een deel van de bezoekers. Na vrijwel iedere editie klonken vergelijkbare klachten en dat komt de organisatie nu dus vooralsnog duur te staan. De organisatie geeft aan het festival gewoon te willen gaan organiseren in het eerste weekend van juli. Er word een rechtszaak voorbereid om toch een plekje af te dwingen in het Rotterdamse festival programma deze zomer.

1 Month Vegan Challenge


De kaartverkoop voor 2023 is al van start gegaan. Het is nog niet duidelijk wat er gebeurd met de Early Bird tickets die reeds gekocht zijn. Een domper is het wel, ondanks de vele klachten had de organisatie dit jaar verbetering beloofd. Een stad als Rotterdam hoort wat ons betreft absoluut een reggae festival te hebben met internationale acts. We gaan zien hoe dit zich ontwikkeld.

FB: Reggae Rotterdam Festival

Facebook
Twitter
WhatsApp