Reggae Lake Festival voegt Barrington Levy toe aan line-up

Barrington Levy zal optreden tijdens het Reggae Lake Festival in Amsterdam. Op zondag 20 augustus zal de Jamaicaanse artiest een optreden verzorgen op het Main Stage. Barrington Levy is een reggae-artiest die bekend staat om zijn unieke vocale stijl. Hij heeft veel bijgedragen aan de ontwikkeling van reggae-muziek. Zijn muziek is een combinatie van reggae en dancehall. Hij wordt vaak geprezen om zijn politieke en sociale betekenis. Barrington Levy is de tweede artiest die bekend is. Eerder al kondigde de organisatie Steel Pulse aan voor het hoofdpodium.

Levy is geboren in 1964 in Clarendon, Jamaica. Hij begon op jonge leeftijd met zingen in de kerk. Zijn eerste hit “Collie Weed” is uitgebracht in 1979. Het nummer was een oproep tot legalisatie van marihuana. Sindsdien heeft hij talloze hits uitgebracht, waaronder “Under Mi Sensi,” “Black Roses” en “Murderer.” Barrington Levy staat bekend om zijn energieke live-optredens en zijn vermogen om het publiek mee te nemen op een muzikale reis. Zijn concerten zijn een mix van zijn bekendste hits en nieuwe nummers.

Het Reggae Lake Festival in Amsterdam is wat ons betreft zeker een aanrader. Het festival is een van de grootste reggae-evenementen van Europa en trekt jaarlijks duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland. Het festival wordt georganiseerd in het prachtige Gaasperpark.

WEB: Barrington Levy @ Reggae Lake Festival
FB: Reggae Lake Festival Amsterdam

Facebook
Twitter
WhatsApp