The Lucky Dube Experience brengt eerste eigen nummer uit met titel ‘My Son’

LDE – The Lucky Dube Experience speelde de laatste jaren meerdere geslaagde tributes voor de Zuid-Afrikaanse reggae ster Lucky Dube. Nu komt de Nederlandse formatie met haar eerste eigen nummer. Het nummer draagt de titel: ‘My Son’. Lucky Dube’s legendarische keyboard speler Thuthukani Cele sprak onlangs zijn zegen uit over dit nieuwe nummer. Een mooier compliment kun je als coverband bijna niet krijgen! Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe tune en de bijbehorende videoclip? Kijk dan hieronder!

Het begon in 2013 toen Joey Jermain Martina en Faisal Bass elkaar ontmoetten. Later gingen zij met Ige Arc En Ciel op tour, waar de basis van The Lucky Dube Experience Band werd gelegd. Joey werd in het begin van 2018 benaderd door de manager van Lucky Dube’s originele band om met hen te touren als ze naar Europa komen. Voor hen was dit hét moment om de liefde voor Lucky Dube te doen heropleven. De band is een familie die de liefde voor Lucky Dube’s muziek deelt, en voor velen van hen is Lukcy de reden dat zij zelf muziek bespelen. The Lucky Dube Experience Band wil zijn muziek eren en de krachtige boodschappen die hij de wereld achterliet verspreiden.

We are The LDE. A Dutch-based band performing their own songs, performing as a backing band and also a tribute band of Lucky Dube. We hope to continue to spread love, wisdom and beautiful music.

Facebook
Twitter
WhatsApp