Third World naar Reggae Rotterdam Festival 2022

Deze zomer komt de legendarische reggae formatie Third World naar Reggae Rotterdam Festival. Dit kondigt de organisatie vandaag aan. Bekend van legendarische tunes als ‘Now that we found love’, ‘Try Jah Love’, ‘Reggae Ambassador’ en natuurlijk ’96 degrees in the shade’. Het festival vindt dit jaar plaats op 23 juli. Traditiegetrouw word het festival opgebouwd in het Kralingse Bos in Rotterdam. Eerder al kondigde Reggae Rotterdam artiesten als: Steel Pulse, Konshens, Protoje en Chronixx aan. Hou deze site in de gaten voor meer updates rondom aankomende editie.

Tijdens de derde editie in 2019 vond het laatste Reggae Rotterdam Festival plaats. Tijdens die editie traden acts als: UB40, The Wailers, Morgan Heritage, Alborosie en Wyclef Jean op. Het corona virus was toen nog niet in ons leven. Laten we hopen dat we dit tijdperk kunnen afsluiten met een knallende reggae zomer!

De eerste editie van het Rotterdam Reggae festival werd in 2017 gehouden in Het Park bij de Euromast. Tickets waren snel uitverkocht, want het evenement trok meer dan 15.000 reggaefans uit het hele land en het buitenland. In 2018 verhuisde het Reggae Rotterdam festival naar een nieuwe en grotere locatie aan het Kralingse Bos in een poging om de duizenden fans beter te kunnen ontvangen.

Facebook Third World Reggae Rotterdam >>

Facebook
Twitter
WhatsApp