Chronixx & Protoje naar Reggae Rotterdam Festival in Kralingse bos

Reggae Rotterdam Festival maakte met Steel Pulse als eerste headliner bekend maar doen daar nog een schepje bovenop. Zowel Chronixx als Protoje komen naar het Kralingsbos voor Reggae Rotterdam deze zomer. Het duo is niet vaak tegelijk te vinden tijdens grote festivals dus wellicht zit er wel iets unieks in de pijpleiding… Het Reggae Rotterdam festival word dit jaar gehouden op zaterdag 23 juli. Kaarten kosten op dit moment 50 euro.

Wij zijn natuurlijk zeer benieuwd naar de rest van de line-up en houden jullie op de hoogte! Tijdens de derde editie in 2019 vond het laatste Reggae Rotterdam Festival plaats. Tijdens die editie traden acts als: UB40, The Wailers, Morgan Heritage, Alborosie en Wyclef Jean op. Het corona virus was toen nog niet in ons leven. Laten we hopen dat we dit tijdperk kunnen afsluiten met een knallende reggae zomer!

De eerste editie van het Rotterdam Reggae festival werd in 2017 gehouden in Het Park bij de Euromast. Tickets waren snel uitverkocht, want het evenement trok meer dan 15.000 reggaefans uit het hele land en het buitenland. In 2018 verhuisde het Reggae Rotterdam festival naar een nieuwe en grotere locatie aan het Kralingse Bos in een poging om de duizenden fans beter te kunnen ontvangen.

Facebook Chronixx Protoje Reggae Rotterdam 2022 >

Facebook
Twitter
WhatsApp