ZenSocial viert onafhankelijkheid Suriname in Amsterdam met 4 Live-acts

Massive Are You Ready?! Op vrijdag 25 november is Suriname 47 jaar onafhankelijk. Wij zullen dit op zaterdag 26 november vieren op de nieuwe locatie van culturele vrijplaats ADM. ZenSocial presenteert IndepenDance Suriname in Amsterdam. Wij doen dit met live muziek en lekker eten en drinken. Zoals je van The Zengewend bent is de line-up dik en de entree social. Kom allemaal gezellig langs op 26 november! Strictly Zen Vibes!

Voor dit bijzondere event presenteert ZenSocial Productions een greep in eigen uit ‘eigen stal’. Rapha Pico & The Noble Chanters, Shiwa & The Tuff Sound Band. Miriam Simone & The Tuff Sound Band en Imishango mandinga & The Unstoppable Force zullen het podium betreden. Stuk voor stuk kwaliteitsacts van eigen bodem. De muzikale omlijsten op deze dag wordt verzorgd door JamJam Sound & Haile Bless. Al met al durven wij wel te stellen dat deze dag een absolute aanrader is.

Facebook: IndepenDance Suriname Amsterdam >
Web: admnoord.org

LINE-UP:
Rapha Pico & The Noble Chanters
Shiwa & The Tuff Sound Band
Miriam Simone & The Tuff Sound Band
Imishango Mandinga & The Unstoppable Force

Suriname onafhankelijk

Suriname werd in 1975 een onafhankelijke republiek. Van 1667 tot 1954 was Suriname een kolonie van Nederland. Daarna was Suriname onderdeel van het Nederlandse koninkrijk. Sinds het ingaan van de onafhankelijkeid in 1975 geldt de datum 25 november als jaarlijkse nationale feestdag. Deze dag is ook wel bekend onder de naam Srefidensi Dey.

Facebook
Twitter
WhatsApp