Stichting Rastaplas presenteert: Rastaplas in the City in openluchttheater!

Stichting Rastaplas Festival presenteert Rastaplas in the City in Openlucht theater Zuiderpark in Den Haag! Reggae is wat deze dag je zult voelen op ons theatereiland . Met een internationale line-up doet Rastaplas onze locatie een grote eer aan. Maar liefst drie buitenlandse topacts en een soundsystem nemen je mee naar wat oude classics en moderne reggae te bieden hebben.

🇯🇲 Kenyatta Hill is een Jamaicaanse reggaezanger en de zoon van de legendarische reggae-artiest Joseph Hill, bekend van de band Culture. Hij is geboren op 7 januari 1969 en groeide op in een muzikaal gezin. Na de tragische dood van zijn vader in 2006 nam Kenyatta de rol van leadzanger van Culture op zich en zette hij het muzikale erfgoed van zijn vader voort.

🇯🇲 Etana is een Jamaicaanse reggaezangeres en songwriter. Ze is geboren als Shauna McKenzie en begon haar muzikale carrière in 2006. Haar kenmerkende stemgeluid en soulvolle melodieën hebben haar al snel populair gemaakt in de reggaewereld. Etana staat bekend om haar krachtige teksten die sociale en spirituele thema’s verkennen.

🇬🇧 Zion Train is een Britse dubreggaeband, opgericht in 1988 door Neil Perch. Ze hebben een sterke invloed gehad op de ontwikkeling van de Britse dub- en elektronische muziekscene. Zion Train staat bekend om hun unieke geluid. Hierin vermengen zij traditionele reggae en dub met moderne elektronische elementen.

Talent van eigen bodem:

🇳🇱 Consciousness Reggaeband staat garant voor een feest waar je jezelf kunt zijn, waar je kunt genieten van geweldige muziek en waar je je verbonden zult voelen met gelijkgestemde zielen. Trek je dansschoenen aan en bereid je voor op een onvergetelijke avond vol opzwepende beats en hartverwarmende melodieën.

🇳🇱 TjoTjo Soundsystem is de support-act. Bereid je voor om je zintuigen te laten ontbranden terwijl Tjotjo Soundsystem het podium betreedt en een opwindende mix van genres levert die je doet verlangen naar meer. Met een geluid dat elementen van funk, reggae, hiphop en wereldmuziek moeiteloos combineert, zal hun unieke sonische wandtapijt je op de been houden, bewegend en groovend op het ritme.

Kom eten, kom drinken en kom shaken tot je er bij neervalt. Het kan hier allemaal en vergeet vooral de kids niet! Onder 12 helemaal gratis. Van 12:00 t/m 24:00 uur zal dit een dag worden om niet te vergeten!

Tickets: Rastaplas in the city – o.a. Consciousness, Culture ft Kenyatta Hill, Ertana, Zion train e.a. ism Rastaplas – Zuiderparktheater

FB: Rastaplas in the city – o.a, Culture ft Kenyatta Hill, Etana, Zion train en Consciousness | Facebook

Facebook
Twitter
WhatsApp