Chronixx lanceert met ‘Organixx Collection’ eigen biologische kledinglijn

Reggae ster Chronixx heeft zijn eigen kledinglijn Organixx Collection gelanceerd. De gehele kledinglijn is gemaakt van biologisch katoen. De kledinglijn, ook wel de Chronixx Organixx collectie genoemd, bestaat uit T-shirts, pullovers en trainingspakken. Het gebruik van premium biologisch katoen is duurzamer. Het zorgt er bovendien voor dat de kleding langer meegaat. De verpakking is volledig composteerbaar.

Op de website: shop.chronixx.com is momenteel een biologisch T-shirt met korte mouwen en een biologisch trainingspak te koop.

Chronixx Bio

Jamar Rolando McNaughton (geboren 10 oktober 1992), in de volksmond bekend als Chronixx, is een Jamaicaanse reggae-artiest. Zijn artiestennaam verving de naam “Little Chronicle”, die hij kreeg vanwege zijn vader, de zanger “Chronicle”. Chronixx en zijn muziek is gebrandmerkt als een “Reggae Revival”, samen met andere reggaemuzikanten, waaronder Alborosie, Dre Island, Jah Bouks, Jah9, Protoje, Kelissa, Jesse Royal, Keznamdi en Kabaka Pyramid. Zijn lyrische inhoud draait om thema’s als anti-oorlog, romantische verklaringen en veerkracht – Chronixx Organixx Collection.

“Mijn muziek komt van het prille begin, van kinds af aan. Ik zong op school, in de kerk, en daarna zingt mijn hele familie. Mijn vader, Chronicle, zorgde ervoor dat ik van jongs af aan heel veel met muziek in aanraking kwam. Dat is waar de muziek begon voor mij. Professioneel nu, toen ik op de middelbare school zat. Ik begon te produceren. Ridims maken. Maar de muziek ging van toen tot nu. Toen ik 15, 16 was, begon ik te produceren en het was een geweldige sfeer voor mij .”

Facebook
Twitter
WhatsApp