Linval Thompson en Indica Dubs Soundsystem naar Rastaplas

Linval Thompson komt naar het Rastaplas Festival in Zoetermeer. Linval Thompson is een bekende reggaeartiest uit Jamaica. Hij is geboren op 12 oktober 1954. Thompson begon zijn muziekcarrière als tiener in de vroege jaren 1970 en kreeg al snel erkenning voor zijn unieke zangstijl en songwriting-vaardigheden. Gedurende zijn carrière heeft Thompson talloze veelgeprezen albums en singles uitgebracht. Hierdoor kreeg hij een plek heeft tussen de meest invloedrijke reggae-artiesten aller tijden.

Thompsons muziek gaat vaak over thema’s als sociale rechtvaardigheid, spiritualiteit en liefde. Hij staat bekend om zijn soepele, soulvolle stem en zijn vermogen om traditionele reggaeritmes te mengen met elementen van funk, soul en jazz. Enkele van zijn populairste nummers zijn ‘I Love Marijuana’, ‘Don’t Cut Off Your Dreadlocks’ en ‘Jah Jah Dreader Than Dread’.

Koop je tickets hier: Tickets | Rastaplas (rastaplasfestival.nl)

Indica Dubs Soundsystem

King Shiloh kan dit jaar niet aanwezig zijn tijdens op het Noord-AA Strand. In plaats daarvan komt Indica Dubs Soundsystem uit België het dub strand op zaterdag hosten. Indica Dubs werd opgericht en bracht zijn eerste vinyl uit in 2010 op 20-jarige leeftijd. Zijn tunes worden snel opgepikt door verschillende top Sound Systems zoals Jah Shaka, Channel One, Iration Steppas, King Earthquake en nog veel meer. In 2017 lanceerde Sukh het Indica Dubs Sound System.

Het bijwonen van een Indica Dubs Sound System-sessie is een speciale ervaring. Met exclusieve nummers die rechtstreeks vanuit de Indica Dubs-studio worden gespeeld. De gehele Zaterdag met Sound in de Dub corner.

Linval Thompson & Indica Dubs Soundsystem op Rastaplas Festival.
Koop je tickets hier: Tickets | Rastaplas (rastaplasfestival.nl)

Facebook
Twitter
WhatsApp