Micah Shemaiah vervangt Culture ft Kenyatta Hill bij Rastaplas in the City

Rastaplas in the City vervangt Culture ft. Kenyatta Hill voor Micah Shemaiah & Dreadites. Kenyatta Hill heeft Visum problemen en is waarschijnlijk niet in staat om naar Europa te reizen. Micah Shemaiah is een Jamaicaanse reggaeartiest die de muziekwereld heeft betoverd met zijn diepgaande teksten en meeslepende muziek. Geboren en getogen in Kingston, Jamaica, heeft Micah Shemaiah een uniek geluid gecreëerd dat diep geworteld is in de reggaetraditie van zijn geboorteland, terwijl hij ook elementen van hiphop, soul en R&B in zijn muziek heeft verweven.

Zijn carrière begon in de vroege jaren 2000, toen hij begon op te treden op lokale podia en zijn eigen muziek begon te schrijven en op te nemen. Zijn debuutalbum “Original Dread” uit 2014 werd alom geprezen vanwege de authentieke reggae-vibes en de oprechte teksten die vaak maatschappelijke kwesties en spirituele reflectie belichten. Micah’s stem wordt vaak omschreven als doordringend en soulvol, en zijn vermogen om complexe emoties over te brengen in zijn zang maakt hem een opvallende artiest.

Rastaplas in the City is een nieuw evenement van Stichting Rastaplas. Dit event wordt gehouden op een bijzondere locatie. Het zuiderpark opluchttheater in Den Haag! Een prachtig podium gelegen op een unieke plek. Rastaplas in the City vindt plaats op zaterdag 26 augustus en begint om 12 uur. Naast Micah Shemaiah zullen ook Etana, Zion Train, Consciousness en TjoTjo Soundsystem van de partij zijn.

WEB: Rastaplas in the City

Facebook
Twitter
WhatsApp