Dit weekend is het weer tijd voor: Reggae Sundance!

Nog maar 5 dagen te gaan voor de 18e editie van het Reggae Sundance Festival. De organisatie is druk bezig met de laatste voorbereidingen bezig zodat zij jou (weer) van een top festival kunnen laten genieten. Er zijn nog tickets beschikbaar. Deze zijn te verkrijgen in de Ticket Shop. Op de website van Reggae Sundance kun je informatie over de locatie en parkeren vinden.

Reggae Sundance Festival in Eindhoven biedt een unieke gelegenheid om te genieten van diverse reggae-artiesten en bands van over de hele wereld. Reggae is een muziekgenre dat bekend staat om zijn positieve vibes. Daarnaast ook zijn diepgaande teksten. Het festival biedt een uitgelezen kans om te dansen. Je kunt je onder dompelen in de relaxte en vrolijke sfeer van de reggae-muziek. Naast muzikale optredens van grote internationale artiesten biedt Reggae Sundance mogelijk ook verschillende activiteiten. Er zijn kraampjes met eten, ambachten en merchandise.

Reggae Sundance is een geweldige plek om gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Mensen die allemaal de liefde voor reggae delen. Het festival brengt mensen samen van verschillende achtergronden en culturen. Liefhebbers die allemaal een passie hebben voor deze muziekstijl.

WEB: Reggae Sundance Festival Eindhoven

Tot Sundance!

De 2e Soundbite komt van Sista Souljah. Vorig jaar stond ze voor het eerst bij ons in de Lounge Area met haar mix van reggae en originele dancehall tunes, en dat is ons prima bevallen.

Reggae Sundance heeft door de jaren heen al vele Sound Systems uit binnen en buitenland mogen verwelkomen. Dit keer aandacht voor de tweede soundbite met Sista Souljah, Dit jaar voor de tweede keer op Reggae Sundance. Steeds vaker is ze te zien op de diverse reggae festivals door haar perfecte mix van Roots Reggae en de ‘Original Dancehall” uit de jaren ’80 en ’90.

Klik hier voor de hele Soundbite

Facebook
Twitter
WhatsApp