De zesde editie van ons ReggaeZine komt in December uit!

Komende maand komt de volgende editie van ons unieke ReggaeZine uit. De zesde editie alweer en daar zijn we best trots op! Voor deze uitgave zijn wij op bezoek geweest bij Red Lion (Master of Ceremony bij King Shiloh Soundsystem). We spraken met deze Rastaman over materialisme in deze huidige tijd, de vurige beginperiode van King Shiloh Soundsystem, de impact van de Soundsystem sessies op de jeugd, de (gezonde) spanning voor een sessie en hoe daarmee om te gaan, zijn rol als Master of Ceremony, Haile Selassie en natuurlijk Ethiopië.

Wil jij ons unieke ReggaeZine ook thuis ontvangen in December? Klik dan hier voor meer informatie!

We spraken met Empress I-Nalee over haar 24 jaar lange carriere bij RAZO Amsterdam (Radio Zuid Oost), Welke tunes haar kracht geven in deze tijd, playing on Soundsystem, de toekomst, Ital livity en haar leven in de Bijlmer, Amsterdam.

Twee artikelen in een nieuwe rubriek met de naam: Creation Tunes. Deze artikelen zijn geschreven door Karel Michiels (aka Jah Shakespear). Een zeer gewaardeerde Belgische Reggae Ambassadeur. Back to the foundation. De eerste ‘Creation Tune’ is van Desmond Dekker met ‘Israelites’ uit 1968. De tweede tune in deze rubriek is van de legendarische Daddy U-Roy met de titel: ‘Wake the town and tell the people’. uit 1970.

Rising Star

Rising Star Ibex Komodo verovert Nederland snel met zijn energieke en conscious optredens. Hoog tijd voor een grondige kennismaking met dit Rotterdamse Multi-talent. We vroegen hem onder andere: wat reggae voor hem betekend, wie zijn grootste inspiratiebronnen zijn, het spelen op grote festivals, zijn liefde voor het keyboard, de toekomst, Rastafari en cannabis

Martine van Os Photography was namens Reggae Agenda aanwezig bij het Pass the Dutch Festival in Breda. Ze maakte daar een heerlijke ‘feel-good’ reportage die je exclusief kunt bekijken in ons ReggaeZine.

De cannabis-liefhebbers onder jullie komen ook aan aan bod. Chow Edibles levert hun eerste bijdrage met het toegankelijke recept voor een overheerlijke en gezonde cannabis infused smoothie. Plantarium uit Nijmegen beschrijft in hun vaste rubriek hoe je de ideale kweektent voor jouw eigen behoefte kunt kiezen.

Veel leesplezier!

Facebook
Twitter
WhatsApp