Reggae Sundance bevestigt Anthony B voor aankomende editie

Anthony B is de volgende artiest die Reggae Sundance aankondigt. Met zijn energieke performance is Anthony B een graag geziene act tijdens reggae festivals in Nederland. De Jamaicaanse artiest stond in het verleden al eerder op het podium bij Reggae Sundance en Reggae Lake. Anthony B belichaamt alles wat actueel en meeslepend is aan reggae muziek. Eerder al kondigde de organisatie van Sundance al The Skatalites en Stonebwoy aan. Reggae Sundance vindt dit jaar plaats aan de Karpendonkse Plassen in Eindhoven. Het festival word gehouden op zaterdag 13 augustus.

Sinds 1992 betreed Anthony B podia met zijn energieke creatieve stijl. Hij weet zijn teksten tot leven te brengen op het podium. Zijn shows trekken publiek dat woord voor woord meezingt. Zijn uitgebreide catalogus van liedjes die begon met zijn hits “Fire Pon Rome” en “Raid Di Barn” is oneindig. In deze nummers komen kwesties van economische en sociale rechtvaardigheid in Jamaica aan de orde.

REGGAE SUNDANCE: “We have some great news for you! When everything goes according plan, and corona is on our side, Reggae Sundance will be coming back to it’s original roots in Eindhoven at the ‘Karpendonkse Plas’. Block your calendar for Saturday, August 13, 2022. Keep an eye on this page regularly fort he latest updates.

Facebook Anthony B Reggae Sundance 2022 >

Facebook
Twitter
WhatsApp