Britse zangeres Hollie Cook eerste artiest voor Rastaplas Festival 2022

We hebben er even op moeten wachten maar vol trots kondigt Rastaplas Festival de eerste artiest aan. Hollie Cook staat vrijdag avond rond 20:30 op het rastaplas podium op het Noord-AA Strand. Rastaplas vindt dit jaar plaats in het weekend van 15 & 16 juli. Hollie Cook combineert haar unieke vocale talent en haar charmante charisma met vette reggae beats in een dynamisch en geheel eigen jasje gemixt in een classic- en tropisch sfeertje. Net even iets anders en wat dat betreft dus weer een echte Rastaplas act. Geboren in Londen is Hollie Cook niemand minder dan de dochter van de cult drummer van de SexPistols Paul Cook. Ze groeide dus op in een muzikaal nest.

Met haar West-Londense roots heeft Hollie al veelgeprezen platen en iconische liveoptredens over de hele wereld op haar naam staan . Cook’s vermogen om voortdurend te verrassen en te vernieuwen heeft haar inmiddels een gevestigde naam als een van de meest opwindende stemmen in reggae opgeleverd. Kijk dus uit naar een swingende- en hypnotiserende live show samen met haar band!

Stichting Rastaplas:

“2022 gaat volgens ons een top jaar worden want wij zijn in volle voorbereiding om er opnieuw een waanzinnige editie van te maken. Internationale top acts, het beste uit Nederland en natuurlijk de mooiste bezoekers ter wereld en dat zijn jullie zelf !!

Facebook Hollie Cook Rastaplas >>

Facebook
Twitter
WhatsApp